En dag i snön i Umeå

Vilken snöhelg!!

Jag vill börja med att tacka alla som gjort denna helg möjlig och gjort den så bra. Vi i Umeå är jättenöjda med alltihop.

På fredag kväll mötte vi ett helt gäng som kom med flygbussen till Umeå centrum. Vi visade upp vår tillfälliga skola och snurrade sedan runt på stan för att hitta lite mat. Vi avslutade kvällen med några öl i skolan. På lördag morgon träffades ungefär 50 taggade studenter under klarblå himmel och strålande sol för att leka i den 1 meter djupa snön. I sju grupper skapades interaktiva snörum. Det blev allt från labyrinter och tunnelrutchkanor till sköna sitt- och liggplatser eller en vägg med fokushål på nya arkitekthögskolan. Vi hade det jättehärligt och något av det bästa var såklart korvgrillningen.

Blöta, kalla och trötta gick vi på eftermiddagen tillbaka till skolan för häng, lek och spel. På kvällskvisten körde vi igång med middag och aftersnowpub.  Det blev ett riktigt bra drag när vårt eminenta klassband ”Grönaas and the others” intog scenen. De spelade i ett par timmer och idag, två dagar senare, sitter jag här med superträningsvärk i både vader, mage och nacke. Helt otroligt bra, jag lovar att ni som inte var där missade något! Spelningen övergick i mer fest, och så plötsligt var den helgen slut. En kanonhelg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: