Tillbakablick: Snöworkshop

Nu när det äntligen börjar bli grönt och fint väntar nya utmaningar. Trots att snön precis har försvunnit  händer det att vi tänker tillbaka på hur vi hade det på snöworkshopen uppe i Umeå. Vårsolen här ger oss rosiga kinder likt de vi hade efter den härliga helgen som Umeåstudenterna bjöd oss på.

Resan upp till Björkarnas stad gick fint och väl inne i stan blev vi mötta av ett glatt gäng studenter. De tog oss på en liten vandring genom Umeå och deras tillfälliga, dock fantastiskt mysiga, lokaler.

Helgen bjöd på underbart väder, dock med aningen svårhanterad snö, vilket man däremot inte kunde tro då verken stod klara på Lördagseftermiddagen. Vi hade blivit uppdelande i tio grupper och med fria händer fått uppdraget att gestalta något som integrerar människor med snölandskap. Det var både spännande och inspirerande att arbeta och utbyta idéer med studenter med olika inriktningar inom arkitektur och konst. Dessutom var det jätteroligt att dyka ner i snön och bli barn på nytt!

Då hungern började göra sig påminnd bjöd Umeås arkitektstudenter oss på lunch i snön och vad passade väl bättre än  massor av grillad korv 🙂

Trötta efter en intensiv dag behav vi oss till skolans pub för Aftersnow med mackor, thee, snacks och twister samt  ljuvlig kareoke. Framåt kvällen bjöds vi på god buffé och en skön fest med helgens självklara höjdpunkt: spelningen med klassens liveband! KANONKUL!!!!

Det var längesedan vi dansade oss så svettiga efter en välplannerad, rolig och givande dag. Fulla med inspiration, nya vänner och ett stort sug efter att lära oss mera satte vi oss på planet hem till Uppsala.

Tack för en schysst helg Umeå!!!

/Josefine och Johanna, Lark, Ultuna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: