Studmax i Uppsala 22-24 oktober

 

Studmax i Uppsala 22-24 oktober

Dag 1

Framåt eftermiddagen anländer efter 6 timmars tågresande fem glada men något stelbenta Fys Plan studenter till Uppsala. Här ska vi tillsammans med andra arkitektstudenter tillbringa helgen i stud max syfte.
Efter installering på vandrarhemmet, vi var först på plats, väntar introduktion och informations möte på Norrlands nation. Vi hänförs av de otroligt fina lokalerna som inte riktigt spelar i samma liga som vår egen rotunda och känner tydligt den akademiska världens historiska vingslag. En av mötets absoluta höjdpunkter var skolornas egna presentationsfilmer där BTH´s bidrag givetvis höll hög klass, speciellt bildkvaliteten.  Sammanträdet övergick sedan i middag bestående av matpaj med en mystiskt söt pajbotten, filmvisning där parkour sedan tack vare den inspirerande rullen blev helgens givna tema, socialiserande i ”whiskey rummet” och till sist öl på Orvars.
En bra början på ett spännande veckoslut!

Dag 2

Efter en händelserik och iskall dag på stan väntade stenhårda förhandlingar och en glödhet fest på Ulltuna.  Kvällen inleddes med bildvisning från dagens upptåg följt av middag och livliga diskussioner om kommande workshops. Sedan blev det fest med Pippi, Pirater, en hobbit och massa andra kända och mindre kända filmfigurer. Glada Larkare anslöt och filmkändisarna dansade loss på dansgolvet. Vid tvåtiden dansade de sista kändisarna hem, för att morgonen efter komma tillbaks utvilade pigga och glada.

Dag 3

En söndagsmorgon är aldrig kul, särskilt inte när klockan är ställd på 08.00, men vad gör man inte för att hinna äta lite hotellfrukost innan en massa besluts ska fattas. Efter en något försenad bussfärd hamnar vi i Lark nästet på Ultuna och mötet fortsätter. Beslut om vilka projekt som ska få pengar tas och folk till olika nämnder och akademier väljs.
Vi tar oss sedan in till stationen där resan hemåt börjar. Under en resa som tar över 6 timmar måste man underhålla sig, i vårt fall blev det inte tenta plugg (som tänkt) utan 20 frågor med Britney Spears. Kom på ett djur som börjar på den bokstav som djuret innan slutar på lektes även innan vi slutligen nådde vårt kära Kallekrona.

/ The four and only utklädda + Robin (från Fysisk planering)

http://fysplanbloggen.blogspot.com/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: