TÅRTKALAS I LUND

För några veckor sen kom vi hem till Lund efter en dundertrevlig helg i Uppsala och för att ha något att se framemot planerade vi snabbt att hitta på något roligt.

Vi i Lund har inte fikat särskilt mycket med ArkitektStudenterna. Faktiskt inte alls. Vi fikar varje dag och hela tiden på ritsalen så de där öronmärkta fikapengarna har inte riktigt kommit till nytta. Därför bestämde vi oss för att göra nåt stort – att bjuda hela skolan på tårta! Vi beställde två av den största storleken bageriet kunde baka och idag var det dags.

Galet lyckat! Kön ringlade sig lång, tårtorna tog slut i ett nafs och många kaffepaket bryggdes upp. Samtidigt som man fick en tårtbit fick man en liten infolapp att lägga i fickan, där vi kort presenterade några kommande aktiviteter såsom pepparkakshusbygget och årsmötet. Många blev peppade på att bygga pepparkakshus, så ni alla där ute kan vänta er en tuff match om förstapriset…

Hoppas ni alla har det bra runt om i Sverige. Vi mår toppen, för trots att det är mycket att göra har vi iallafall tårta i magen.
/Kramar från LTH, via Matilda Schuman – lokalordförande

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: