FRAGMENT.

Så har allt slit nått sitt slut. Det var något magiskt som hände på Chalmers ljusgård i fredags (10 dec). Nu är det tomt och tyst. Vi alla vilar ut efter två sömnlösa veckor men delar gärna med oss lite av den magi som uppstod….

Över två månader har gått sedan samarbetet mellan Chalmers Arkitektur, HDK och Balettakademin började. Ett samarbete som har inneburit en svår men väldigt givande process. Många sena kvällar, modellbyggen och diskussioner har varvats med experiment, dansglädje och skratt. Det var med en stor portion stolthet vi alla stod och tog emot jublande applåder från de ca 300 personer som kom för att se vår föreställning i fredags.

Vi vill tacka för allt fint stöd vi har fått under den här tiden. Tack till alla chalmerister som stod ut under veckan med hög musik, bländande lampor och avspärrningar. Tack till Arkitektstudenterna som genom sponsring var med och gjorde detta möjligt. Stort TACK till alla som kom för att se vår redovisning/föreställning.

Tack från oss!

HDK – Anna Ask, Jenny Svensson-Malmgren

Chalmers Arkitektur -Johannes Luchmun, Irma Persson Käll,
Lisa Carlsten, Åsa Landahl

Balettakademin – Tanja Hellan, Robin Ivarsson, Katrine Frimann, Elisabeth Balogh,  Micaela Jacobsson, Fanny Algenäs,  Ann So-Hee Mannik Kristiansen, Evelina Ericsson, Emelie Lissmatz Johnson, Sofia Brännhult, Madeleine Pripp, Rebecca Markgren, Emma Hansson, Nathanael Larsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: