Arkitekturmuseet LIVE

Tycker du att det är för dyrt att gå på museum? Nu är det ingen ursäkt! Arkitekturmuseet har gratis inträde tom den 13 mars och en massa kul står på programmet!

”Mellan den 25 januari och den 13 mars pågår Arkitekturmuseet LIVE där vi vänder ut och in på oss själva och på våra ämnesområden – design, arkitektur och hållbar stadsutveckling. Under sju veckor fungerar museets stora sal som en plattform där aktuella frågor behandlas genom samtal, föredrag, filmvisningar, utställningar och workshops. Vi experimenterar, kartlägger och prövar oss fram för att skapa framtidens museum. Du är välkommen att delta! Tillsammans med dig och andra inspiratörer undersöker vi vår roll som museum och myndighet.

Det blir sju veckor med sju teman och gratis entré under hela perioden. Programmet inleds med en vecka om gröna städer. Därefter bjuds det på hållbart mode och remake av kläder, workshops med yrkesutövare på plats, filmvisningar och seminarier kring utvecklingen i Stockholm, Mumbai och Bogotá, stadens ljud och dofter med kartor att gå vilse till i staden, guldkorn ur samlingarna och slutligen en vecka med politiker och andra beslutsfattare.

Varje vecka finns också veckans bokbord, ett urval från museets bibliotek med anknytning till veckans tema.”

Läs mer på hemsidan: http://arkitekturmuseetlive.se/info.php

Kristin Träff

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: