VIND OCH VATTEN I KARLSKRONA

Spännande workshop i världsarvsmiljö med prisbelönta föreläsare och drakflygning i sagolik skärgård. Vad är detta? Läs vidare!

I mitten av april arrangerar arkitektstudenterna fysisk planering en sådan där riktigt mysig workshop i Karlskrona. Vi tillvaratar stadens två mest utmärkande drag; blåsten och allt vatten och gör en workshop av detta. Årets vinnare av Kasper Salin priset och Boverket kommer och pratar om vind och vatten i stadsbyggandet. Sedan tar vi en skärgårdsbåt ut till fina Aspö och bygger drakar. Pris kommer att delas ut till de bästa drakarna! Helgen kommer också att innehålla intressanta möten, mys, fint väder (vi har bokat sol), glass, världsarv mm. Ni får också chansen att krama en planeringsarkitektstudent och kolla lite på vårt hörn av landet.

Lite praktisk info. Datum är 15-17 april (det är en helg). Arkitektstudenterna står för resa, käk och boende. Skicka anmälan till arkstud@student.bth.se med namn, mail, mobil nr, eventuella allergier, person nr (kan behövas vid biljettbokning, vi är inte säpo… 🙂 och vilken skola du går på. Vi har 18 platser som vi hoppas kunna fördela jämt över de olika skolorna.

Frågor, tankar eller funderingar? Skicka till marten.espmarker@gmail.com

Välkomna!

Arkitektstudenterna fysisk planering

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: