Ny studentrepresentant nominerad till Akademin för Fysik Planering

Vi som sitter i Valberedningen för Sveriges ArkitektStudenter i år heter Linn Grönlund, Johanna Ericsson och Jenny Svensson Malmgren. Vårt första uppdrag blev att för några veckor sedan välja en ny representant till Akademin för Fysisk Planering sedan vår gamla representant Andreas Björklund kommer att fortsätta sina studier i Danmark.

Sista ansökningsdag var 9 februari och sedan vi i Valberedningen läst igenom de ansökningar som kommit in valde vi att nominerat Mårten Espmarker till ny Studentrepresentant för Akademin. Vi anser att Mårten är väl insatt i hur utbildningen Fysisk Planering fungerar samt är engagerad och pålitlig. Vi tror därför att Mårten kommer att bli en bra representant för Akademin för Fysisk Planering.

Om presidiet samtycker med oss i Valberedningen blir Mårten vald till Studentrepresentant för Akademin för Fysisk Planering på StudRix-mötet.

Snart kommer Sveriges Arkitektstudenter söka nya studentrepresentanter till andra Akademier så håll ögonen öppna, detta skulle kunna vara något för dig!

Annonser
1 comment
  1. Björn said:

    Roligt roligt, grattis Mårten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: