Sök till Akademin för Arkitektur!

ArkitektStudenterna söker ny studentrepresentant!

Till Akademin för Arkitektur

Akademin för Arkitektur
Akademin för arkitektur vill fungera som ett stöd till Sveriges Arkitekter när det gäller att bevaka arkitektur-, utbildnings- och professionsfrågor och för att höja kvaliteten i de åtaganden och aktiviteter som görs i Sveriges arkitekters namn.

Ett av de viktigaste uppdragen är att utse kompetenta juryledamöter för Kasper Salinpriset, Bostadspriset och Kritikerpriset.

Akademisamtal är en arbetsform som Akademin valt i syfte att utveckla en fri, reflekterande och kritisk diskussion i frågor som rör arkitekturämnet. Samtalen är öppna och söker identifiera och föreslå frågeställningar snarare än svar. Akademin vill föra denna diskussion i en serie rundabordssamtal tillsammans med kolleger och andra gäster. Ambitionen är att identifiera problemställningar som i nästa steg kan lyftas fram i en öppen diskussion i kåren och hos allmänheten.

Mer info hittar du på www.arkitekt.se/akademi/arkitektur

Att vara studentrepresentant
Som studentrepresentant i en av Sveriges Arkitekters akademier få du en unik möjlighet att träffa yrkesverksamma inom din profession och delta i den aktiva debatten kring aktuella frågeställningar och ämnen. Meningsutbytet med de yrkesverksamma ger en betydelsefull inblick på vägen mot ett framtida arbetsliv och du fungerar som en länk mellan Arkitektstudenterna och Sveriges Arkitekter. Du deltar på akademins möten, på minst ett av Arkitektstudenternas möten per år samt lämnar en kort rapport efter varje akademimöte.

Den sökande till akademin för arkitektur ska vara student vid arkitektutbildning på UMA, KTH, LTH eller Chalmers.

Hur söker jag?
Skicka ett mail till val.arkitektstudenterna@gmail.com med en kort beskrivning av dig själv och en motivering till varför just du ska bli vald till akademin. Din ansökan ska vara inne senast den 15 mars!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: