Ny studentrepresentant till Akademin för Arkitektur

Förra månaden utlystes platsen som studentrepresentant i Akademin för Arkitektur. Vi i valberedningen fick tillsammans med Karin Dahlqvist, studentrepresentant i Utbildnings- och forskningsutskottet, i uppdrag att nominera en kandidat till posten.

Det har varit svårt och spännande att välja en kandidat av alla de bra ansökningar som vi har fått in.

De som har ansökt om posten har alla varit engagerade och insatta i de ämnen akademin behandlar och haft intressanta frågor de velat driva som studentrepresentant. Först efter långa mailkonversationer, diskussioner och noggranna överväganden kom vi fram till att vi ville nominera Martin Livian till posten som ny studentrepresentant i Akademin för Arkitektur och i helgen under StudRix i Göteborg blev han invald av Arkitektstudenternas styrelse.

Martin Livian jobbar för tillfället som studenthandläggare på Sveriges Arkitekters kansli och till hösten blir han åter student på en av våra arkitektskolor. Martin är mycket insatt och påläst i de ämnen som akademin behandlar och har många nya kreativa idéer till hur han skall kommunicera ut till Arkitektstudenternas medlemmar. Han vill bidra med ett ”ungt” och visionärt perspektiv och vill driva och lyfta bostadsfrågor. Vi tror att Martin med sin erfarenhet och sitt nytänkande kommer att kunna stå på sig och driva sina frågor långt.

Vi i valberedningen vill skänka ett stort Tack till alla er som har lagt ner tid och energi på era ansökningar och hoppas att ni kommer att söka andra lediga poster i framtiden. Vi önskar er alla en skön vår och en bra sommar!

Med vänlig hälsning

Linn Grönlund, Jenny Svensson-Malmgren, Johanna Eriksson och Karin Dahlqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: