Vi lever!

Vi lever, och det i allra högsta grad! (Bildbevis kommer)

Blogga är svårt när det finns så många spännande seminarium, och när vi har fullt upp med att suga i oss kunskap och knyta kontakter från alla möjliga håll. Vi jobbar dock på att uppdatera er bättre och ännu mer! Ha tålamod.

I förmiddags besökte vi seminariet ”Miljonprogrammet 2015 – Hur löser vi den nya bostadspolitiken?”. En väldigt givande debatt mellan en representant från Jagvillhabostad.nu och en från de respektive politiska ungdomsförbunden. Vi kunde ännu en gång konstatera att de ungas bostadsituation är ohållbar och att något verkligen bör göras. Åsikterna om hur de skall gå till var många och debatten högljud, och det var härligt att känna engagemanget. Representanter från sveriges olika kommuner, hyresgästföreningen, byggföretag mfl var på plats i publiken, vilket också var viktigt.

Just nu springer vi runt på kullerstenarna och bjuder in folket till Sveriges Arkitekters seminarium här på Almedalen. Så jag skall väl skynda iväg och hjälpa mina vänner. Det börjar kl 14 på Rindis Kårhus. Kom gärna förbi om ni råkar hänga på Gotland!

Vi hörs!

//Jenny Svensson-Malmgren, Lokalordförande HDK.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: