Mål med mening

Hej,

Arbetet med våra mål och visioner går vidare (det som påbörjades här). I tisdags var jag och vår studenthandläggare Matilda på ett frukostseminarium med titeln Mål med mening. Det var en timme som tyvärr inte sa så mycket nytt men visade att vi var på rätt väg. Jag blev också påmind om att vi ännu inte visat upp för alla hur långt vi hunnit. Detta får ju inte bli ett dokument som bara presidiet och styrelsen gjort utan något som alla behöver känna att det är rätt och att det sammanfattar vår verksamhet. Så kom gärna med input, helst i kommentarer nedan eller genom att ni pratar med er lokalordförande alternativt så mejlar ni mej på pontus.ljungberg(a)arkitekt.se. Så här långt har vi kommit (inlogg krävs).

Jag, Johanna, Jakob och Matilda satt alltså och jobbade i en vecka med Amanda på distans som kom med mycket bra input och blickade utifrån. Vi pratade och diskuterade massor. Vad är ArkitektStudenterna? Egentligen? Hur fungerar organisationen? Varför? osv. Vi läste väldigt många andra organisationers motsvarande projekt och därigenom kom vi fram till att men får göra som man vill. Så det här utkastet är ett sätt man kan göra detta på, så som vi tolkat organisationen och dess behov just nu utifrån stadgar, Sveriges Arkitekter, verksamhetsprogrammet som klubbades på årsmötet och ett rundabordssamtal på Amedalen, mejl och input från lokalordföranden samt vår egen uppfattning av organisationen.

Planen är nu att vi nu på StudRix i Umeå lägger en dag att arbeta vidare på denna och sedan även på StudMax så som sagt, kom gärna med mer input.

Hoppas allt är gott

Pontus, ordförande ArkitektStudenterna

Annonser
1 comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: