StudRix i Stockholm

Detta bildspel kräver JavaScript.

När solen var som starkast förra helgen rev vi i Stockholm av ännu ett Studrix.

Helgen började annars med ett gästspel på Arkitekturdagen där vi så fint fick vinka till arkitekteliten mellan prisutdelningar och föreläsningar. Vårt projekt med ”en hälsning till dig själv” som arkitekt blev lyckat.

Med kloka råd och goda ord skrevs det hälsningar efter hälsningar på våra fina vykort. Vi kommer på något sätt publicera dessa goda ord till er för att synlig göra de etablerade arkitekternas röster.

Under mötet arbetade vi i huvudsak vidare med årsmötet, mål- och visionsdokumentet (läs mer bland annat här och här) och arkitektstudenternas stadgar, stora viktiga punkter. Med solens lilla hjälp så tog vi oss igenom detta. Årsmötet har ännu hemlig plats och vi hoppas på en givande resa med roliga och givande utflykter. På mötet gick vi också igenom hur det ser ut på skolorna, hur det går för de olika projekten från StudMax och de löpande uppgifterna vi har i styrelsen.

Alla har haft en jättefin helg med mycket skratt som vanligt! Tack också till den sista middagen med det nuvarande presidiet, ni är bäst!

 

Linnea Tronelius, lokalordförande HDK

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: