Nomineringar till Arkitektstudenternas nya Presidium!

Under hösten har det varit möjligt att söka posterna till Arkitektstudenternas nya Presidium, 2012. De som har ansökt om posterna har alla varit engagerade och insatta i Arkitektstudenterna som organisation. Vårt arbete i Valberedningen har varit både svårt och spännande och vi har haft många långa diskussioner. Efter noga överväganden har vi nu kunnat enas om de vi vill nominera till nästa års Presidium.

 

Vi nominerar…

 

Vi nominerar Johanna Good till posten som Ordförande för Arkitektstudenterna 2012. Johanna sitter just nu som Vice Ordförande för Arkitektstudenterna och har även tidigare varit Lokalordförande på Alnarp.

Vi i valberedningen tror att Johanna, med sin förmåga att få alla att känna sig delaktiga och trygga, kommer att bli en bra ledare för Arkitektstudenterna. Hon är engagerad, driven, ärlig och är bra på att möta olika sorters människor. Hon ser lösningar före problem och vill ständigt utvecklas och lära sig mer. Hon har varit engagerad inom organisationen under en längre tid och har alltid varit stolt och glad över Arkitektstudenternas arbete.

Vi nominerar Martin Falck till posten som Vice Ordförande för Arkitektstudenterna 2012. Martin är just nu Lokalordförande för LTH och sitter som studentrepresentant för Sveriges Arkitekter i Skåne.

Vi i valberedningen tror på Martins sätt att se Arkitektstudenternas olika delar. Han inser vikten av att utveckla, påverka och kommunicera som organisation men även vikten av att studenter ska få mötas mellan professionerna och utbyta erfarenheter. Martin är en engagerad, social och pedagogisk. Han är nytänkande och är bra på att lyssna på och inspirera andra människor. Han är driven och får saker att hända. Vi tror också att han kommer att vara ett bra komplement till Johanna.

Vi nominerar Adrian Eygun Kihlberg till posten som nästa års Sekreterare för Arkitektstudenterna. Adrian är just nu Lokalordförande på KTH.

Vi i valberedningen tror på Adrians förmåga att se lösningar samt få andra att känna sig engagerade och delaktiga. Han är en person som lyssnar och ser helheten. Han är engagerad, driven och bra på att inspirera andra. Adrian har visat ett stort engagemang inom Arkitektstudenterna och är bra på att driva projekt framåt. Vi tror att Adrian kommer att bli en bra sekreterare och att han kommer att kunna tillföra mycket till gruppen.

 Vi nominerar Jacob Everhed till posten som nästa års Kassör för Arkitektstudenterna. Jacob sitter på samma post i årets Presidium och har tidigare varit Lokalordförande för UMA.

Vi i valberedningen tror på Jacobs sätt att främja demokratiska möten där alla kommer till tals. Jacob är en ambitiös, trygg och organiserad person. Han är bra på att driva diskussioner framåt och är ärlig och tydlig. Vi i valberedningen tror att om Jacob blir omvald som kassör till nästa års Presidium kommer han att bidra med sin kunskap om organisationen och fortsätta det arbete som detta årets Presidium har påbörjat. Vi tror också att då Jacob redan suttit på posten kan det ge honom en chans att kunna engagera sig djupare i andra fokusområden som rör Arkitektstudenterna.

 

Något som samtliga nominerade påvisar är vikten av att Arkitektstudenterna är en organisation där Alla skall känna sig sedda och delaktiga. Vi i valberedningen tycker att det är en av de viktigaste egenskaper ett Presidium bör ha. Vi tror också att alla kan hitta en person i denna grupp som de känner att de kan vända sig till med eventuella frågor eller funderingar. Både Lokalordföranden som övriga studenter.

På Arkitektstudenternas årsmöte i slutet av januari 2012 kommer alla de som deltar att kunna rösta in de nominerade. Vi i valberedningen vill även passa på att skänka ett stort Tack till alla er som har lagt ner tid och energi på er ansökningar och hoppas att ni kommer att söka lediga poster även i framtiden.

Vid frågor angående de nominerade är ni välkomna att kontakta dem via oss i Valberedningen, val.arkitektstudenterna@gmail.com

Vi önskar er alla en riktigt fin juletid och hoppas på att vi ses under årsmötet 2012.

Med Vänliga Hälsningar från oss i Valberedningen!

/ Jenny Svensson-Malmgren – HDK, Linn Grönlund och Johanna Eriksson – BTH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: