Jultävlingen 2011

Sveriges Arkitekters kansli agerade entusiastiskt jury när det var dags att bedöma årets inkomna förslag till ArkitektStudenternas jultävling. Diskussionerna var livliga, djupa och intressanta, och i år var det riktigt svårt att enas om en vinnare. Förra året bedömdes fantastiska pepparkakskreationer, i år var uppgiften att bygga landskap i marsipan.Till nästa års arrangemang hälsar juryn att de önskar tydligare bedömningskriterier. Slutligen vill juryn tacka samtliga förslagsställare för deras medverkan.

Årets vinnare i ArkitektStudenternas jultävling är….

1:A PRIS

KROPPSLANDSKAP av LTH
Med sin innovativa approach och sitt starka konceptuella tänkande är LTHs bidrag Kroppslandskap juryns vinnare. Kroppslandskap är ett tydligt och referensrikt bidrag som pratar med konst genom historien samtidigt som det i sitt uttryck tydligt visar på lagarbete.

HEDERSOMNÄMNANDEN

HDK
Bidraget är ett skickligt hantverk med hög kvalité på detaljerna som visar på hur seriöst utställarna tagit sig an uppgiften. Ett lekfullt klassiskt landskap som även denna är tydlig i sin kommunikation med betraktaren.

Alnarp
En rolig idé som med sin imponerande storlek knyter samman Sveriges och dess arkitektskolor. Igenkänningsfaktorn är hög och lockar betraktaren att titta närmare på de platser i landet som betyder något för denne.

ÖVRIGA FÖRSLAGSSTÄLLARE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: