Årsmötet i Oslo

Image

Anders Åström från BTH var en av deltagarna som var med på Arkitektstudenternas årsmöte i Oslo. Här är en intervju med honom om hans upplevelser under resan.

Vad var det bästa med resan Anders?
Det bästa med årsmötesresan till Oslo var att jag fick träffa massor av supertrevliga, kompetenta, kreativa och sköna arkitektstudenter från hela Sverige! Man får nya perspektiv på arkitekturfrågor men också på livet i allmänhet (man pratar ju inte bara städer och hus), vilket är väldigt bra och kul!

Den andra bästa saken är att jag fick se en ny stad. Jag har varit i Oslo tidigare, men nu fick jag se delar av staden som jag aldrig hade fått möjlighet till om jag inte åkt med Arkitektstudenterna. Exempel på detta är den guidade turen bakom kulisserna på Oslos operahus och besöket på Dark arkitekter (med tillhörande lunchbuffé). Vi besökte även studentpuben på Arkitektur- og designhøgskolen vilket även det var sjukt kul då studenter på skolan också hängde där. Dom var väldigt snälla!

Varför kan du rekommendera andra att åka?
Enkelt. Man får träffa en massa intelligenta och fina människor från så gott som hela Sverige som pluggar arkitektur precis som du! Inte nog med att du får nya vänner, du träffar dina framtida kollegor och samarbetspartners redan nu (networking!!). Du får ta del av kunskap som studenter på de andra skolorna har, nya insikter och perspektiv samt möjlighet att delta i diskussioner. Du lär dig massor!

Förutom allt detta, som i och för sig är motivering nog, så får du vara med och påverka vad Arkitektstudenterna ska syssla med och hur! Allt är fett. ÅK!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: