Överlämnings- och presidiemöte stundar


Goda utsikter

Nu i helgen har presidiet(ledningsgruppen inom Arkitektstudenternas styrelse) 2011 och presidiet 2012 överlämningsmöte i Stockholm. Detta för att låta det gamla presidiet med sin ackumulerade kunskap ge en skjuts åt nya presidiets arbete inför det kommande året och därmed minimera en eventuell knackig uppstartningsfas. Förhoppningsvis stärker vi även organisationsminnet som annars blir så svagt i studentorganisationer.

Vi i nya presidiet har även i samband med detta ett presidiemöte, till för att förbereda en stadig grund för oss i styrelsen och resten av Arkitektstudenternas medlemmar att omvandla de beslut, tankar och idéer som årsmötet i Oslo gav oss till något konkret. Vi kommer även att besöka Sveriges arkitekters kansli och möta förbundsdirektören Catherina Fored och övriga kansliet.

Om det finns något ni vill att arkitektstudenterna ska arbeta med – till exempel(ett möjligtvis irrelevant och malligt exempel av mig) att alla studentbostäder ska ha lika bra utsikt som min(därifrån bilden är tagen(och där presidiemötet kommer att vara(jag gillar parenteser(?)))) – hör av er till oss, påverka oss. Vi finns blott för er. Mejla studord@arkitekt.se eller någon i presidiets mejl här http://www.arkitekt.se/s14607

/Adrian Eygun Kihlberg, Sekreterare i Arkitektstudenterna


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: