Landskapsarkitekturdagen 2012

Sedan i höstas har planeringsarbetet inför Landskapsarkitekturdagen 2012 pågått. Vi har varit en grupp på 16 arbetsflitiga landskapsarkitektstudenter i Alnarp som gjort allt för att denna dag ska ge ett så gott utbyte som möjligt, erbjuda studenter och yrkesverksamma att ta del av och diskutera landskapsarkitektur tillsammans.

Årets tema ”Landscapes of Tomorrow” avser hur vi hanterar de faktorer som påverkar utvecklingen av såväl urbana som lantliga miljöer. Teorierna om hur morgondagens landskap kommer se ut är många. Vad har vi för roll som arkitekter i detta sammanhang och hur planerar och formar vi morgondagens landskap så att sociala, ekonomiska och ekologiska värden kan uppnås?

Dagen kommer att bjuda på tre mycket intressanta föreläsningar som knyter an till årets tema. Företag och organisationer kommer att ställa ut och presentera sin verksamhet samtidigt som det kommer finnas möjlighet för studenter att umgås och lära känna varandra. För mer information om dagen och anmälan, se vår hemsida. Gå gärna med i vår facebook-grupp och evenemanget där ni kan se alla deltagare.

Vi hoppas på en stark uppslutning den 20 april, att så många som möjligt tar chansen att komma till Alnarp, bli inspirerad, ta del av intressanta föreläsningar och umgås med likasinnade.

Varmt välkomna!

Arbetsgruppen för Landskapsarkitekturdagen 2012
genom
Anna Jönsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: