Utökad ansökningstid till Utbildnings- och forskningsutskottet!

Ta chansen!

ArkitektStudenterna söker adjungerande studentrepresentanter

Till Utbildnings- och forskningsutskottet 

För att representera och bevaka hela utbildningsbredden i landet har ArkitektStudenterna möjlighet att närvara med en student från varje disciplin på Utbildnings- och forskningsutskottets möten. I nuläget innehas den formella representantposten av en student från landskapsarkitektur men under våren söker vi nya adjungerade representanter från husarkitektur och inredningsarkitektur.

Utbildningsutskottet
Utbildningsutskottet behandlar frågor rörande grundutbildning, utbildningspraktik, vidareutbildning, professionalisering samt forsknings- och utvecklingsarbete. Utskottet har styrelsens uppdrag att ansvara för bästa möjliga förutsättningar för inhämtning, underhåll och utveckling av arkitekters och planerares kunskaper i Sveriges Arkitekters namn. Utskottet ansvarar för genomförandet av ett årligt Utbildningsforum och ordnar vartannat år ett Arkitekternas Forskningsforum i samverkan med aktörerna inom arkitektur- och planeringsforskningen.

Mer info finns på http://www.arkitekt.se/utbildning

Den sökande till utbildnings- och forskningsutskottet ska vara student vid arkitektutbildning på HDK, Konstfack, KTH, Chalmers, LTH eller UMA.

Mötesdatum för som Utbildnings och forskningsutskottet som den sökande ska kunna närvara vid under 2012 är:

7/5 Utskottsmöte 12.30–16.30

11/9 Utskottsmöte 12.30–16.30

16/10 Utbildningsforum 9.00–17.00

28/11 Utskottsmöte 12.30–16.30

Möten hålls på Sveriges Arkitekters kansli i Stockholm.

Att vara adjungerad studentrepresentant
Som studentrepresentant i en av Sveriges Arkitekters akademier få du delta i den aktiva debatten kring aktuella frågeställningar och ämnen. Meningsutbytet med de yrkesverksamma inom styrelsen ger en betydelsefull inblick på vägen mot ett framtida arbetsliv och du fungerar som en länk mellan ArkitektStudenterna och Sveriges Arkitekter. Du deltar aktivt på akademins möten, men har inte samma ansvar som den formelle studentrepresentanten att lämna in mötesrapporter.

Hur söker jag?
Skicka ett mail till val.arkitektstudenterna@gmail.com med en kort beskrivning av dig själv och en motivering till varför just du ska bli vald till utskottet. Din ansökan ska vara inne senast den 15 april

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: