Valberedningen nominerar…

Valberedningen har tagit emot många intressanta ansökningar för posten som adjungerade studentrepresentant till Utbildnings- och Forskningsutskottet och vill rikta ett stort tack till dem som sökt. Det glädjer oss att studenter runt om i landet brinner för att skapa god kvalitet på våra utbildningar. Fortsätt med det!

Vi i valberedningen har beslutat att nominera Karin Olsson, årskurs 3, Umeå.

Karin Olsson har goda erfarenheter av utbildningsfrågor då hon sedan hon började arkitektutbildningen i Umeå hösten 2009, aktivt deltagit i debatten kring utbildningens utformning och kvalitet. Karin anser att ett engagemang i utbildningens framtid är direkt nödvändig och har tidigare debatterat i tidningen Arkitekten kring arkitektutbildningens brist på definition, och elevernas dåliga hälsa som följd. Vi i valberedningen tror att Karin kommer att göra ett utmärkt jobb som adjungerade representant i Utbildnings- och Forskningsutskottet och kommer att föra studenternas talan för att främja en kvalitativ utbildning.

Under nästa StudRix beslutas det om Karin kommer att väljas in i Utbildnings och forskningsutskottet.

Posten som adjungerade studentrepresentant i Utbildnings- och Forskningsutskottet för INREDNINGSARKITEKTUR är fortfarande inte tillsatt och vi välkomnar ansökningar löpande. Skicka till val.arkitektstudenterna@gmail.com

// Valberedningen

Clara Hansson, Alnarp, Carl Ydergård, Chalmers och Marcelo Rovira Torres, KTH.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: