Valberedningen nominerar..

Valberedningen har tidigare annonserat om posten som ny studentrepresentant i Tävlingsnämnden. Det kom in många bra ansökningar från engagerade studenter med intressanta frågor som de ville driva i uppdraget som studentrepresentant. Vi i valberedningen har gått igenom alla ansökningar grundligt och gjort noggranna överväganden innan vi enats om vem som ska nomineras.

Till posten som studentrepresentant har valberedningen valt att nominera Jacob Everhed, UMA.

Jakob tycker att arkitekturtävlingar är sunt och viktigt för samhället och visar tydligt engagemang och god insikt i tävlingsnämndens arbete. Han har en genuin vilja att bidra till ett gott och frodigt tävlingsklimat i Sverige och är mycket hängiven inför uppgiften att sprida vad som är aktuellt och intressant i tävlingsväg utåt, samt studenters åsikter in i nämnden.

Om Jakob blir invald tror vi i valberedningen att han har den kunskap som behövs för att kunna föra diskussioner i nämnden på en hög nivå. Vi tror att han kommer vara en driven studentrepresentant som lyfter viktiga iakttagelser i nämnden och på ett tydligt sätt uppmuntra och nå ut med information till övriga studenter.

/Valberedningen

Clara Hansson, Carl Ydergård och Marcelo Rovira Torres

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: