StudRix i Lund 15-16 september

Detta bildspel kräver JavaScript.

Styrelsen möttes i Lund helgen 15-16 september för att planera verksamheten för nästkommande termin.

På lördagseftermiddagen diskuterades bland annat ArkitektStudenternas framträdande i Almedalen i somras, det aktuella läget på landets samtliga skolor och vad som var aktuellt för de olika akademierna. Styrelsen kom fram till att studiemiljön för arkitektstudenter runt om i landet ska undersökas vidare.

Styrelsen pratade även om den kommande stämman som Sveriges Arkitekter kommer hålla. Stämman kommer att hållas i anslutning med Arkitekturgalan. Mer information kommer på bloggen snart. Håll utkik!
Vidare valdes Jacob Everhed enligt valberedningens förslag, som studentrepresentant till Tävlingsutskottet. Mötet avrundades med käk där den omtyckta skånska falafeln blev ett populärt val.

På söndagen återupptogs mötet där styrelsen åt gemensam frukost i A-huset vid LTH. Under eftermiddagen planerades i synnerhet StudMax. StudMax är ett mötet där fem deltagare från varje arkitekturskola i landet möts, har trevlig och tar fram nya idéer till workshops och andra givande aktiviteter man kan ha under året. I år hålls mötet Karlskrona 19-21 oktober. Sök en plats vid din skola och kom och möt andra arkitektstudenter från runt om i landet!

Även det kommande årsmötet, som infaller i början av år 2013 diskuterades. Destinationen, som för vid skrivande stund, är okänd och utomlands, försöktes fastställas TO BE CONTINUED…. Även där kommer fem deltagare från varje skola åka.

Marcelo Rovira Torres, KTH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: