Nominering till studentrepresentant i Sveriges Arkitekters styrelse

Valberedningen, som i detta valet bestod av ArkitektStudenternas styrelse, har beslutat att nominera Mårten Espmarker till ny studentrepresentant i Sveriges Arkitekters styrelse. På Sveriges Arkitekters stämma 17-18 november sker valet där alla styrelseledamöter till styrelsen väljs in.

Valberedningen tror att Mårten kommer göra ett mycket bra jobb i styrelsen då han under flera år har byggt upp sin kunskap om Sveriges Arkitekter som organisation. Mårten har studerat 3 år på BTH och läser sin master på LTH. Han har även erfarenheten att ha varit utbytesstudent, gjort praktik och jobbat som planarkitekt, vilket ger honom insyn i många av de fält som Sveriges Arkitekters styrelse arbetar med.

Mårten visade i sin ansökan att han har konkreta förslag på frågor som han vill driva i styrelsen, däribland hur kåren ska kunna jobba mer tillsammans och lyfta fram arkitekternas kunskap och kompetens. Mårten värnar också om utbildningsfrågor och uttrycker att han med de portaler som finns och i den mån det går, kommer att rapportera om styrelsens arbete till studenterna.

Valberedningen

genom Johanna Good, Ordförande ArkitekStudenterna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: