StudRix Umeå

DSCF8117_alla_mindre
Under en snöig vinterhelg i Umeå samlades Arkitektstudenternas styrelse för årets sista styrelsemöte. Ett helt år har gått sedan styrelsen tillträdde och på det sista mötet stod utvärderingen av årets verksamhetsplan och påbörjandet av en ny i fokus.

Helgen inleddes med försenade flyg, snöstorm och snögubbelika människor som stelfrusna kämpade sig fram till arkitekturhögskolan. Väl framme möttes vi av en glad Tove (Umeås lokalorförande) och ett härligt gäng som förberedde kvällens stora hamburgerfest. Efter en snabb lunch och extra starkt kaffe kunde mötet börja. Under mötet avhandlades vad som hänt på skolorna och i de olika akademierna. Jacob gick igenom det ekonomiska läget och vi konstaterade glatt att vi lyckats göra slut på vår budget för projekt, tack vare ett fantastiskt antal roliga workshops som initierats av medlemmarna under året. Det är riktigt kul att se att det finns så många som vill förverkliga projekt. Arbetet fortsatte sedan med förberedelser inför jultävlingen samt med information om kommande projekt som HDK/Konstfack träffen, Workshop Kiruna och skidturen Att uppleva naturliga rum.

Mötet avslutades och övergick till Amerikansk hamburgerfest med möjlighet att designa sin egen hamburgare och tappra Umeå studenter grillandes ute i snöstormen. Fagra damer serverade på rullskridskor och några Falubor bjöd på dans med fiol och munspel.

Söndagen ägnades åt framtagandet av strategier för att förverkliga målen i Mål- och visionsdokumentet som antogs på årsmötet i Oslo. Därpå fortsatte arbetet med en ny verksamhetsplan för 2013 och förberedelserna inför årsmötet.

Det har varit ett jätte roligt och utvecklande år för mig i styrelsen och jag hoppas på att nästa år bjuder på ännu fler spännande projekt och möten mellan oss arkitektstudenter.

Robin Gelinder
Lokalordförande Arkitektstudenterna Ultuna

Några bilder ifrån helgen:

Bloggbild 2

DSCF8141

DSCF8051

Blogg bilder kanske 2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: