Nomineringar

Hej!

Vi har tidigare utlyst posterna som studentrepresentant till inredningsakademin och samtliga poster i valberedningen 2013.

..och de nominerade är:

Studentrepresentant till inredningsakademin:
Josefine Annerstedt Hamberg, HDK

Josefine läser första året till inredningsarkitekt på HDK. Hon har ett genuint intresse för all arkitektur och i synnerhet inredningsarkitektur. Hon fascineras av hur rum påverkar människor genom syn, känsel och andra sinnen. Som representant för akademin vill Josefine engagera och sina medstudenter på HDK och även lära sig mer om Konstfack och deras utbildning för att vara en god representant även för dem. Josefine framhåller att hon vill ha en god kontakt med den tidigare studentrepresentanten och fortsätta att driva de frågor som redan satts i rullning. Vi i valberedningen tror att Josefines engagemang och intresse förakademin kommer att vara en tillgång för SAs inredningsarkitekter både på HDK och på Konstfack.

Valberedningen sammankallande:
Nominerad: Matilda Schuman, LTH

Med sin långa och gedigna erfarenhet av ArkitektStudenterna som organisation tror valberedningen att Matilda Schuman noggrant kommer leda valberedningens arbete framåt. Hon har tidigare arbetat som studenthandläggare för ArkitektStudenterna vilket har gett henne fullständig insyn över hur ett presidiearbete sköts och vad vilka egenskaper som krävs för att sitta i presidiet. Matilda har även suttit med i Utbildnings och forskningsutskottet som studenthandläggare. Parallellt med detta har hon intresserat sig och tagit del av övriga akademier och utskotts arbete. Dessa egenskaper gör Matilda Schuman högst lämplig för posten som sammankallande ledamot i valberedningen

Valberedningen
Nominerad – Josephine Philipsen, Alnarp

Josephine studerar 4 året på Alnarp, men för tillfället gör hon utlandstermin i Holland. Josephine ser arbetet i valberedningen som ett viktigt bidrag till ArkitektStudenternas framtid. Hon har tidigare varit lokalordförande på Alnarp och har erfarenhet av nämnder då hon suttit som studentrepresentant i Tävningsnämnden. Hon uttrycker att hon är mycket motiverad till att sprida motivation och information till SAs medlemmar för att engagera dem och få dem känna sig delaktiga. Vi tror att Josephine kommer att bidra med viktig kunskap till valberedningen och att henner tidigare erfarenheter av Sveriges arkitekter gör henne mycket bra lämpad som nominerad till posten.

Valberedningen
Nominerad: Natalie Coquand, Alnarp

Natalies tidigare engagemang de senaste åren har gett henne en stor insikt i organisationen och hur den fungerar. Hon har tidigare suttit i verkställande utskott i politiska organisationer vilket har gett henne erfarenhet av valberedningsarbete och rekryteringsprocesser. Genom att sitta i valberedningen vill Natalie påverka organisationens utveckling framåt. Natalie har tidigare deltagit som studentrepresentant för Alnarp på Sveriges Arkitekters stämma 2012, och varit sektreterare i Alnarps lokalförening.

Tack för detta året hälsar valberedningen från årsmötet i Århus!

Valberedningen via Clara Hansson, Alnarp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: