Höjdarmöte i Århus

I helgen hölls ArkitektStudenternas årsmöte, denna gång i Århus, och uppåt 60 arkitektstudenter samlades.

DSC_0984

Årsmötet är viktigt på många sätt. Det är både det högsta beslutande organet för organisationen och där många beslut tas om hur nästkommande verksamhetsår skall se ut. Det innebär att vi nu har ett nytt invalt presidium, där Adrian Eygun Kihlberg valdes till ordförande och därmed efterträder mig, ny verksamhetsrevisor, ny valberedning, ny verksamhetsplan och mer därtill. Kontaktuppgifter och verksamhetsplan och mycket annan information om ArkitektStudenterna finns på hemsidan under fliken för studenter http://www.arkitekt.se/student

Årsmötet är också viktigt för att det är ett av två större möten på ArkitektStudenternas år där 5 personer från varje skola får möjlighet att mötas, lära känna varandra och vidga sina perspektiv.

En del i denna sammanstrålning av studenter från olika skolor och professioner var uppgiften Tableau Vivant som betyder ungefär levande bild. Här kan ni se utkomsten av denna väl genomförda

gruppuppgift från årsmötets deltagare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Utöver mötet och gruppuppgiften så fick deltagarna även en rundvisning av Arkitektskolens lokaler samt en visning av de stora utvecklingsprojekt som pågår i Århus och det gjordes även studiebesök till tre olika arkitektkontor – CF Moller, Cebra och Schönherr.

Mötet hölls sedan på 11e våningen i CF Mollers konferenslokal och med många bra diskussioner, ett lyckat möte och en rolig, givande helg i bagaget vill jag nu önska den nya styrelsen lycka till och säga tack för ett riktigt bra år.

Johanna Good

Ordförande ArkitektStudenterna 2012

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: