Sista workshopen / Sista festen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har det gått en hel månad. De sista gästerna har lämnat festen sedan länge. De flesta med ett leende på läpparna. Det är svårt att hävda att kvällen var annat än lyckad. Hundratals dansade under de vita molnen av plastmuggar, Huset spelade sina bästa låtar under tak av kilometervis av enkelt bomullsgarn och det frossades i godis och bakverk från det dignande dessertlandskapet.

Utan Sista Workshopen hade detta inte varit möjligt. Lokalen ekade tom och utstrålade industri när vi började. Och låt oss inte glömma betong! Förvisso en dröm för oss Arkitektstudenter men fest? Inte riktigt!
Dagarna fram till festen var hektiska. Det virades, snurrades, häftades, stämplades, målades, grinades och skrattades. Vi hann inte hela vägen fram. Precis som vid vilken deadline som helst kämpades det in i det sista, till och med lite längre.
Snabbt övergick all oro och stress i total lycka. Kvällen som vi planerat för i nära sex månader var här och med succé som rubrik. Förlåt, SUCCÉ!!! Lokalen, utsmyckningarna, festen, gästerna.
Vi vill tacka alla som gjorde den här tillställningen möjlig, men ett extra tack vill vi ge till alla som bidrog under workshopen, gäster, personal och såklart till Sveriges Arkitekter och Arkitekstudenterna för ert stöd! Tack!
Med vänliga hälsningar
Fixargänget
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: