Engagera dig i Utbildnings och forskningsutskottet!

ImageNu är det äntligen dags att söka poster i Sveriges Arkitekters Utbildnings och forskningsutskott! Som studentrepresentant har du en unik möjlighet att vara med och påverka utvecklingen inom ett område som intresserar dig. Du knyter kontakter, får inspiration till din utbildning och lär dig extremt mycket om arkitektvärlden utanför skolan.

Denna gång söker vi efter 2 adjungerade representanter: 1 arkitektstudent (UMA, KTH, CTH, LTH) och 1 planeringsarkitektstudent (BTH)

Om Utbildnings och forskningsutskottet
Utbildnings och forskningsutskottet(UFU) behandlar frågor rörande grundutbildning, utbildningspraktik, vidareutbildning, professionalisering samt forsknings- och utvecklingsarbete. Utskottet har styrelsens uppdrag att ansvara för bästa möjliga förutsättningar för inhämtning, underhåll och utveckling av arkitekters och planerares kunskaper i Sveriges Arkitekters namn. Utskottet ansvarar för genomförandet av ett årligt Utbildningsforum och ordnar vartannat år ett Arkitekternas Forskningsforum i samverkan med aktörerna inom arkitektur- och planeringsforskningen. Utskottet håller ca 4 möten per termin på Sveriges Arkitekters kansli i Stockholm.
 Årets Utbildningsforum hålls den 7 oktober i år och det är bra om du som söker kan medverka på plats i Stockholm under den dagen.

Vad innebär det att vara adjungerad studentrepresentant?
För att representera och bevaka hela utbildningsbredden i landet har ArkitektStudenterna möjlighet att närvara med en student från varje disciplin på Utbildnings- och forskningsutskottets möten. Att vara adjungerad innebär att du deltar i möten och i den aktiva debatten. Du har dock inte samma ansvar som den formella studentrepresentanten gällande att t.ex. lämna in rapporter.

Frågor?
Om du har några frågor om arbetet i UFU kan du vända dig till ordinarie representant Henrik Larsson (larssonhenrik@live.com) Har du några övriga frågor om ansökningsprocessen kan du vända dig direkt till valberedningen.

Hur söker jag?
Skicka din ansökan till val.arkitektstudenterna@gmail.com senast 19 september. Din ansökan ska innehålla en skriftlig motivering till varför du är intresserad av posten och berätta gärna om du har några tidigare relevanta erfarenheter.

Med vänliga hälsningar

Valberedningen 2013
Natalie Coquand
Josephine Philipsen
Matilda Schuman

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: