Styrelsemöte i Alnarp – StudRix 3

Så var det dags för StudRix igen. Den här gången samlades vi bland höstblommorna och fruktträden i Alnarp. Fantastiskt fint ställe. Man kanske skulle ta och bli landskapsarkitekt istället.

När alla hade hittat ut till Alnarp och satt upp sina MacBooks satte vi igång mötet. Vi fick såklart höra det gamla goda skvallret från de olika skolorna och utskotten men diskuterade även kommande händelser såsom StudMax och Arkitekturgalan. En rolig nyhet för alla arkitektstudenter i här Skåne är att vi röstade igenom en workshop, “Modellera mera”, som ska genomföras av studenter från både Alnarp och LTH. Mer information kommer (namnet avslöjar ju en del) men kan säga att den verkar riktigt kul.

På kvällen åt vi en mycket god karibisk middag tillsammans i Malmö innan vi gjorde vad man bör på en lördagskväll på Möllan.

Alnarp är som sagt en mycket vacker plats men med det kommer som så ofta problemet med att ta sig dit och därifrån. Så söndagens möte fick helt enkelt hållas på Malmö stadsbibliotek. Vi ägnade förmiddagen åt att diskutera i smågrupper. Det som togs upp var arbetet kring att ta fram en arbetsgrupp för att eventuellt forma ett åsiktsprogram, idéspånande om kommande StudMax samt hur arkitektstudenternas installation på arkitekturgalan skulle kunna se ut och organiseras.

Sen var det tack och hej och falafel och tillbaka till tågen för utsocknes.

 

ImageBeatrice Plathner, lokalordförande LTH

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: