wHo RuN tHe WoRlD+! …du?

POSTER_VALBEREDNING_årsmöte_blogg-02

IDAG ÄR SISTA DAGEN ATT SÖKA FÖRTROENDEPOSTER FÖR VERKSAMHETSÅR 2014. SKICKA IN ANSÖKAN FÖR BÄTTRE KARMA. SÖK TILL:

Arkitektstudenternas presidium (Ordförande, Vice ordförande, Sekreterare, Kassör)

Valberedningen (Valberedningen består av tre personer, varav en utnämns till sammankallande.) 

Verksamhetsrevisor

Studentrepresentant till Utbildnings- och forskningsutskottet (adjungerad representant från inredningsarkitektur och adjungerad representant från landskapsarkitektur + även en ordinare studentrepresentant till UFU ska väljas, denna post kan sökas av adjungerade representanter.)

Hur söker jag?
Alla poster riktar sig till alla studentmedlemmar i ArkitektStudenterna, både nybliven som erfaren. Din ansökan ska innehålla en motivering till varför du är intresserad av posten, dina kontaktuppgifter och berätta gärna om du har några tidigare relevanta erfarenheter.

ArkitektStudenterna är en intresseorganisation som bygger helt på studenternas engagemang och vilja vilket innebär stora möjligheter att påverka organisationens arbete. Att engagera sig i är inte bara ett stort plus på ditt CV utan är både roligt, lärorikt och framförallt utvecklande.

Ansökan skickas till val.arkitektstudenterna@gmail.com senast idag fredagen den 20e december. Kom ihåg att det är fredag till och med 23:59.

Utförligare på: https://arkitektstudenterna.wordpress.com/2013/12/04/nu-ar-det-dags-sok-till-presidiet-valberedningen-verksamhetsrevisor-och-ufu/ 

Har du några frågor om sökprocessen eller någon av posterna är du välkommen att kontakta ordförande Adrian Eygun Kihlberg (adrian.eygunkihlberg@arkitekt.se / 0768-712160) eller valberedningens sammankallande Matilda Schuman (val.arkitektstudenterna@gmail.com / 0703-665777).

Sök som min efterträdare

/Adrian, ordförande

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: