Valberedningen nominerar direkt från Hamburg

bild

Som tidigare meddelat på bloggen, har det fortfarande funnits möjlighet att söka vakanta poster i valberedningen, verksamhetsrevisor samt adjungerad representant i Utbildnings och Forskningsutskottet (UFU). Vi har sedan dess tagit emot ansökningar löpande innan och under årsmötet som vi sedan behandlat. De nominerade är:

Nominerad till Verksamhetsrevisor: Felicia David Reppen, UMA

Felicia har under år 2013 suttit i Arkitektstudenternas styrelse som lokalordförande på UMA. Hon motiverar att hon har god insikt i aktuella frågor, medvetenhet om möjligheter och svårigheter i hela organisationens uppbyggnad och arbete, samt kunskap om den nya verksamhetsplanen för 2014. Felicia lyfter fram att verksamhetsplanen är ett viktigt dokument att använda i revisorns arbete vilket valberedningen uppskattar. Hon framhäver också vikten av att arbeta kontinuerligt under året för att på bästa sätt följa arbetets fortgång och föra en jämn bevakning.
Felicia ser på organisationens arbete från många olika perspektiv och beskriver insiktsfullt vikten av att till lika del utvärdera strategier och faktiskt utfört arbete. På det ödmjuka sätt som Felicia beskriver att de nyanser i ArkitektStudenternas verksamhet som ligger utanför protokollet är lika viktiga som de protokollförda, så tror vi i valberedningen att Felicia kommer göra ett utmärkt jobb som verksamhetsrevisor 2014.

Tack för ett bra år med fantastiskt fina ansökningar

Nominerad till valberedningen: Frida Axelsson, Alnarp

Frida läser andra året på Alnarp och har under året visat ett stort intresse för ArkitektStudenternas verksamhet, både lokalt och nationellt. Hon har tidigare erfarenhet av föreningar och kårverksamhet. Frida uppvisar en mycket stor drivkraft, ambition och vilja att driva ArkitektStudenterna vidare. Hon är påläst om hur verksamheten fungerar och förstår valprocessens komplexitet och noggrannhet. Hon är även intresserad av att lägga till ett mångfaldsperspektiv till valberedningsarbetet, vilket vi tycker är väldigt viktigt, och bidrar med en strategisk syn på valberedningens roll för att säkra organisationens utveckling.

Nominerad till valberedningen: Jacob Everhed, UMA

Genom sitt långa engagemang på flera olika poster inom Arkitektstudenterna, tror vi att Jacob kommer att bidra med mycket av sin kompetens till valberedningens arbete. Jacob har tidigare varit lokalordförande för UMA, suttit som kassör i presidiet i två år och sitter just nu som representant i tävlingsnämnden. Jacob är en metodisk, noggrann och social person med god människokännedom. Han har en bra överblick över organisationens studentposter och även insikt i vad dess olika ansvarsområden innebär och på grund av detta tror vi att han kommer vara en viktig komponent i nästa års valberedning.

Nominerad till adjungerad representant i Utbildnings och forskningsutskottet (Inredningsarkitektur): Amanda Ek Barve, HDK

Amanda läser på HDK till inredningsarkitekt. Amanda har tidigare visat stort engagemang för arkitektstudenterna med deltagande i lokalföreningen och på årsmöte. Amanda har ett genuint intresse för utbildningsfrågor och ser fram emot att både ta del av utskottets diskussioner och dela med sig av sina kunskaper. Posten som adjungerand i Utbildnings och Forskningsutskottet ser hon som en språngbräda för att kunna bilda en länk mellan mellan studenter och yrkesverksamma. Vi i valberedningen tror att Amanda skulle ta detta ansvar på allvar och förvalta uppdraget väl.

Efter diskussion med respektive nominerade i posterna kommer Camilla Doms(redan nominerad, se tidigare blogginlägg) nomineras till att vara ordinarie representant i UFU och Julia Johansson(redan nominerad, se tidigare blogginlägg) kommer nomineras till sammankallande i valberedningen 2014.

Vi vill tacka för ett fantastiskt år med riktigt fina ansökningar och önskar alla nytillsatta representanter lycka till!

Med vänliga hälsningar

Valberedningen 2013
Natalie Coquand
Josephine Philipsen
Matilda Schuman
Clara Hansson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: