Överlämningsmöte i Stockholm

Helgen den 8-9:e februari ägde överlämningsmötet rum på Sveriges Arkitekters kansli i Stockholm. Det var då  dags för 2013 års presidium att lämna över arbetet till det nya, bestående av;  ordförande Rebecca Norberg, vice ordförande Carl Darenlind, kassör Paulina Jaén Nilsson och sekreterare Oskar Simann.

Detta möte går, som namnet antyder, ut på att lämna över och beskriva hur arbetet har sett ut under det gångna året, rutiner, ansvarsområden, arbetsmetoder etc. Överlämningsmötet är även ett viktigt tillfälle för det nya presidiet att staka ut en väg för hur arbetet ska genomföras under året och att de punkter som finns beskrivna i verksamhetsplanen, som klubbades på årsmötet, behandlas på bästa sätt.

Lördagen var själva överlämningsdagen då vi hängde med det gamla presidiet. Vi gick igenom ansvarsfördelningen under året, snackade på tumanhand med de tidigare postinnehavarna samt att vi i grupp delade med oss av lite tankar om det gångna och kommande året. Kvällen fortsatte sedan under lite mer avslappnade förhållanden på en restaurang med god mat och gott snack.

Under söndagen träffades vi i det nya presidiet själva för att starta arbetet. Vi fördelade arbetsuppgifter, såg över dokument och satte upp en plan för arbetet. Kommunikation, påverkansarbete och engagemang är tre tunga punkter och genomsyrar många av de frågor vi kommer jobba med under 2014.

Ambitionerna är stora och viljan stark. Vi ser fram emot ett roligt och händelserikt år med er!

Presidiet genom Paulina Jaén Nilsson

hamburg presidiet

Foto: Henrik Larsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: