Tillbaka i underbara Umeå

Image

Image

En eloge till alla som väljer att engagera sig i ArkitektStudenterna!

I helgen hölls årets andra styrelsemöte – på Arkitekturhögskolan i Umeå som är en del av Konstnärligt campus. (Till er som inte varit i Umeå, åk dit! Det är fantastiskt vackert.) Vanligtvis består mötesdeltagarna av presidiet (ordförande, vice ordförande, kassör och sekreterare) + 9 lokalordförande + 1 studentsamordnare. Den här gången föll studentsamordnaren och en lokalordförande bort men istället dök både verksamhetsrevisorn, en medlem ur valberedningen samt Gustav som sitter i Saco studentråds styrelse upp. Dessutom hölls en workshop som ArkitektStudenterna sponsrat samtidigt på skolan vilket resulterade i en gemensam middag. Det är under helger som denna då jag som ordförande verkligen blir påmind om vilken härlig organisation vi tillsammans utgör!

Under det mer formella mötet på lördagen gick vi i styrelsen bland annat igenom vad alla deltagare gjort sen det första styrelsemötet, vilka projekt som röstats igenom, vad studentrepresentanterna haft för sig och vilka samarbeten som är aktuella.
Under söndagen fokuserade vi mer på att diskutera saker öppet genom att spåna på framtida projekt, inspirera varandra, dela med oss av tips och råd och liknande. Gustav från Saco studentråd var även inbjuden att berätta lite om sitt styrelsearbete, att föreläsa om självledarskap och att hålla i en övning kring värderingar och samtalsteknik.

Saker som är på gång: Almedalen, nationella projekt, studentfackligt arbete, ett närverk för lokala genusgrupper, en ny hemsida, ett nyhetsbrev m.m.

Tycker du att det låter roligt att åka bort en helg och få ta del av den här typen av aktivitet, leta rätt på lokalföreningen på din skola och gå på ett av deras lunchmöten. Du kan även när som helst kontakta din lokalordförande eller någon av oss som sitter i presidiet för att ställa frågor eller bara höra dig för vad vi håller på med.

Under sommaren kommer vi i presidiet att ha vår årliga planeringsvecka, är det något du vill att vi ska diskutera då är det bara att säga till! Utöver detta är idag även sista dagen att ansöka om tjänsten att bli ny studentsamordnare.

Nu är det snart sommar, glöm inte det!
Puss o Kram

Rebecca Norberg
Ordförande

ordf@arkitektstudenterna.se
0707 80 39 39

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: