Nominering till posten som ledamot i Sveriges Arkitekters styrelse

Vi i ArkitektStudenternas valberedning har beslutat att nominera Werner Nystrand till posten som ledamot i Sveriges Arkitekters styrelse. Denna nominering ska i nästa skede behandlas av Sveriges Arkitekters valberedning och hur den slutgiltiga styrelsen för Sveriges Arkitekters verksamhetsår 2015-2016 kommer se ut, beslutas under stämman 8-9 november i år.

Bild

Werner har läst första året till landskapsarkitekt på SLU Alnarp och har under de tidigare sex åren jobbat heltid som arkitekturfotograf. I sin eventuella roll som styrelseledamot vill han jobba för att utveckla arkitektens roll som kommunikatör och samhällsbyggare. Han uttrycker också ett starkt engagemang i studiebevakningsfrågor och poängterar vikten av dialog mellan studenter och lärare, där han själv redan arbetar drivande för att förbättra den studiesociala miljön.

 

Werner visar också prov på framåtanda, mötesvana och kompetens genom att ha drivit egna företag, vunnit flera offentliga upphandlingar och vid sidan av studierna jobbar som lärare och handledare för en kurs på programmet ”Arkitektur Visualisering och Kommunikation” på Malmö högskola. Dessa kvaliteter och erfarenheter i kombination med ett tydligt intresse för Sveriges Arkitekters och ArkitektStudenternas verksamhet, såväl som den samtida arkitekturdebatten, gör att vi i ArkitektStudenternas valberedning tror att Werner skulle gör ett mycket bra jobb i Sveriges Arkitekters styrelse.

 

/ ArkitektStudenternas valberedning

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: